Mango- og limesorbet (Diabetes)
Hovedingrediens : Frugt - Mango Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Hæld sukkeret i det kogende vand i en tykbundet gryde og rør rundt, til det er opløst.
Lad det køle af og stil siruppen til afkøling i fryseren.
Kom mangokød og limeskal og –saft i en foodprocessor eller blender og blend til en glat masse. hæld den kolde sirup i foodprocessoren/blenderen og blend det i yderligere 30 sekunder. Hæld blandingen i en frysebeholder og stil den i fryseren i 1½ time. Tag den ud af fryseren og pisk den for at knuse iskrystallerne. Stil den tilbage i fryseren og frys den, til den er fast. Pisk hver time så der ikke dannes iskrystaller. |
|
Opskriften er vist 20462 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Engholm - 2016-12-29 19:01:38 Hvordan kan der være sukker i en diabetes-iss? Henrijette - 2008-05-16 22:20:25 Er det ikke lidt meget sukker i en diabetes is? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne