Perlehøne flamberet med whisky
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Den rensede perlehøne tørres med køkkenrulle og ombindes med tyndt udskårne spækskiver. Smørret brunes i stegegryden, og perlehønen brunes heri på alle sider. Whiskyen hældes over hønen og antændes, ryst gryden let, så al alkohollen brændes af.
Der spædes derpå først med creme fraiche og lidt efter med kalvefond og krydres med salt og peber. Nu steges perlehønen mør under låg. Alt efter størrelsen vil det tage en halv time til tre kvarter. Hønen tages op og parteres som andet fjerkræ. Om nødvendigt koges saucen ind og smages til, før den serveres hældt over perlehønen. Der gives små, smørbrunede pillekartofler til - og lidt brøndkarse, hvis det kan skaffes. Der kan serveres en skål salat til at slutte af med, bare ikke sammen med kødet. |
|
Opskriften er vist 10957 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne