Helstegt Strudsefilét
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : |
|
|
Strudsen placeres på bradepanden efter at være indgendet i krydderier efter eget valg.
Overhældes med rødvin, så der står ca. 1/2 cm i panden. Ovnen forvarmes til 225 grader. Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen vise 72 grader. Kødet tages ud og skal hvile i stanniol i ca. 15 min, og kan derefter udskæres. Tilbehøret (majs, babykarotter, bladselleri- og porrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryde eller wok og svitses efter behag. Der kan med fordel serveres flødekartofler - men alle slags kartofler og sauce, du ville vælge til en oksesteg, kan bruges til struds |
|
Opskriften er vist 10935 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne