Bagt hornfisk med grov sennepscreme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.
Krydder skindsiden på de 8 hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader C. alm. ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie. Lad fisken køle af. Skær purløg fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Smag evt. til med nedkogt sky fra dampningen. Smag til med salt og peber og giv til de bagte hornfiskefileter. |
|
Opskriften er vist 45747 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne