Jordbærparfait (Diabetes)

Jordbærparfait (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 små æg
1 tsk.sødemiddel
0.75 dl.piskefløde
 evt.vanillestang
400 g.jordbærmos
 
Opskrift:
Æg og sødemiddel piskes skummende. Fløden piskes til skum og vendes i. Jordbærmosen vendes forsigtig i. Fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 19805 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-18 09:37:48
Savner en vejledning i hvor lang tid det skal fryses for at få den rigtige konsistens, men smagen er helt fantastisk.

  -   2008-06-14 10:05:09
Mon ikke der menes 'pasteuriserede æggeblommer'?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil stærkt anbefale ikke at bruge alm. æg