Jordbærparfait (Diabetes)
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Æg og sødemiddel piskes skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Jordbærmosen vendes forsigtig i.
Fryses.
|
|
Opskriften er vist 19805 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer MDS - 2012-08-18 09:37:48 Savner en vejledning i hvor lang tid det skal fryses for at få den rigtige konsistens, men smagen er helt fantastisk. LeneB2 - 2008-06-14 10:05:09 Mon ikke der menes 'pasteuriserede æggeblommer'? Slebs - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil stærkt anbefale ikke at bruge alm. æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne