Parfait (Diabetes)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Æg og sødemiddel piskes skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Fryses.
|
|
Opskriften er vist 17622 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-25 19:49:26 Spørger sikkert dumt, men er det ikke æggeblommer og ikke hele æg, man putter i sådan noget? Elin - 2010-05-14 04:56:07 Lyder lækkert, men er det ikke en MEGET lille portion ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne