Lammepops

Lammepops, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Poul Erik Mortensen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 Hele magre lammerib (ca 8 ben pr rib)
 Masser af hvidløgssmør med persille
 Lime
 Groft salt
 Dine egne krydderier
 
Opskrift:
De 2 hele lammeribs krydres godt og grilles på indirekte varme med låg i ca 20 min. Pakkes i folie og trækker i ca ½ time. Ildfast fad smøres med hvidløgssmør der nu er blandet med persille og juice fra 1 frisk lime. Tilsættes masser af salt. Lammeribben udskæres langs benet så man opnår fine ribben med såvel mørbradden som filletten siddende på benet. Lægges i faddet og det overskydende hvidløgssmør lægges over de ca 16 ribben. Sættes på grillen over indirekte varme i ca 15 min og er nu klar til servering.

Tips:

Anrettes på frokosttallerken som et møllehjul med persilledusk i midten. Serveres med grillbagt groft brød. Den smeltede hvidløgssmør serveres i skål. Husk masser af salt.

Vi har med denne opskrift fået folk til at spise lam der eller ikke bryder sig om lammekød overhovedet. God fornøjelse





karakterer:
Opskriften er vist 6244 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-23 14:42:22
Masser af hvidløgssmør! Masser af salt! Så tror jeg da gerne i har fået folk der normalt ikke spiser lam til at kunne lide retten. Formentligt er der slet ingen smag af lam tilbage på tallerkenen!?