Stenbiderrogn med dild
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : |
|
|
Rognen skæres åben, hvis den stadig er i hinderne, og kommes i en rigelig stor skål med koldt vand. Fjern nu hinderne ved at røre godt i skålen med et piskeris. Fjern jævnligt hinderne, der sætter sig på piskeriset. Sigt der så, og gentag proceduren et par gange.
Lad til sidst rognen stå i sigten og dryppe godt af.
Rør den så med salt, finthakket løg og dild. Server den kold i en skål, med ristet toast, citron og evt. creme fraiche til, ved siden af. |
|
Opskriften er vist 22210 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2008-04-10 14:46:39 I stedet for crème fraîche foreslår jeg at bruge tyrkisk/græsk yoghurt, som er endnu lettere. fås med fedtprocent fra 2-4. Ellers en rigtig lækker ret. Kan også fyldes i tarteletter, kan røres sammen med yoghurten, citronsaft og krydderier og bruges som lækkert pålæg til en sandwich eller pita. Også godt som tilbehør til en bagt kartoffel osv. Se evt. www.youtube.dk - søgeord mamadenmark... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne