Stenbiderrogn med dild

Stenbiderrogn med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.frisk stenbiderrogn
3 skalotteløg
1 bdt.dild
 salt
 citron
4 skivertoastbrød
 
Opskrift:
Rognen skæres åben, hvis den stadig er i hinderne, og kommes i en rigelig stor skål med koldt vand. Fjern nu hinderne ved at røre godt i skålen med et piskeris. Fjern jævnligt hinderne, der sætter sig på piskeriset. Sigt der så, og gentag proceduren et par gange. Lad til sidst rognen stå i sigten og dryppe godt af.

Rør den så med salt, finthakket løg og dild.

Server den kold i en skål, med ristet toast, citron og evt. creme fraiche til, ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 22218 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-10 14:46:39
I stedet for crème fraîche foreslår jeg at bruge tyrkisk/græsk yoghurt, som er endnu lettere. fås med fedtprocent fra 2-4. Ellers en rigtig lækker ret. Kan også fyldes i tarteletter, kan røres sammen med yoghurten, citronsaft og krydderier og bruges som lækkert pålæg til en sandwich eller pita. Også godt som tilbehør til en bagt kartoffel osv. Se evt. www.youtube.dk - søgeord mamadenmark...