Cornish pastries

Cornish pastries, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
10 plader frossen butterdej ca. 900g.
 
 Fyld:
240 g.hakket oksekød
240 g.rå skrællede kartofler
1 løg
2 æggeblommer
6 spsk.oksebouillon
1 tsk.timian
 salt
 friskkværnet peber
 Evt.mere sammenpisket æg
 
Opskrift:
Tø butterdejspladerne op. Skær de rå skrællede kartofler i små terninger. Pil løget og finhak det. Hak og bland oksekød, kartoffelstykker og løgstykker. Tilsæt timian, bouillon, salt og friskkværnet peber. Krydr godt.

Sæt ovnen på 190°C.
Rul butterdejspladerne ud i kvadrater på ca. 18x18cm. Skær af dem cirkler på ca. 18cm, i diameter. Fordel fyldet på dejcirklerne. Fold cirklerne sammen midtover om fyldet. Tryk kanterne fast (evt. med en gaffel): Pensl oversiden og kanterne med sammenpisket æg.

Bag de fyldte pastries i 25 min. Skru derefter ned til 160°C og bag dem i yderligere 20min.





karakterer:
Opskriften er vist 28207 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-01 09:31:17
nej - det hedder cornish pasties.... fra cornwall (som ganske rigtigt ligger i UK)

  -   2009-03-26 08:56:53
skal fyldet blandet og tilberedes i gryde inden det kommes i pakkerne, eller skal det være råt?

  -   2009-03-06 13:11:55
der skal bruges hele kød stykker ikke hakket,

  -   2008-12-06 16:01:43
det hedder altså english pasties

  -   2008-07-09 17:02:48
Hvor lang tid tager det at lave denne ret? og kan den laves uden bouillion? Hørte om den i fjernsynet og havde da lyst til prøve den af. Hilsen Elvira

  -   2007-03-21 16:08:48
Det hedder ikke Cornish pastries. Det rigtige navn er Cornish pasties, dvs. ingen "r" i pasties