Cornish pastries
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Tø butterdejspladerne op.
Skær de rå skrællede kartofler i små terninger.
Pil løget og finhak det.
Hak og bland oksekød, kartoffelstykker og løgstykker. Tilsæt timian, bouillon, salt og friskkværnet peber. Krydr godt.
Sæt ovnen på 190°C. Rul butterdejspladerne ud i kvadrater på ca. 18x18cm. Skær af dem cirkler på ca. 18cm, i diameter. Fordel fyldet på dejcirklerne. Fold cirklerne sammen midtover om fyldet. Tryk kanterne fast (evt. med en gaffel): Pensl oversiden og kanterne med sammenpisket æg. Bag de fyldte pastries i 25 min. Skru derefter ned til 160°C og bag dem i yderligere 20min. |
|
Opskriften er vist 28207 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-01 09:31:17 nej - det hedder cornish pasties.... fra cornwall (som ganske rigtigt ligger i UK) Chi - 2009-03-26 08:56:53 skal fyldet blandet og tilberedes i gryde inden det kommes i pakkerne, eller skal det være råt? joe90 - 2009-03-06 13:11:55 der skal bruges hele kød stykker ikke hakket, tb - 2008-12-06 16:01:43 det hedder altså english pasties Elvira - 2008-07-09 17:02:48 Hvor lang tid tager det at lave denne ret? og kan den laves uden bouillion? Hørte om den i fjernsynet og havde da lyst til prøve den af. Hilsen Elvira joy - 2007-03-21 16:08:48 Det hedder ikke Cornish pastries. Det rigtige navn er Cornish pasties, dvs. ingen "r" i pasties |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne