Bacalao med chili
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Spanien Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Udvand fisken (1-2 døgn etter tykkelse).
Hak chili og hvidløg og steg det forsigtig i olien. Læg lagvis tomat/pimiento, kartofler, fisk og løg (plus purrene) Hæld den glovarme olivenolie over (m/chili/hvidløg). Lad alt koge forsigtig til kartoflerne er møre (ca. 1 time). Kog forsigtig under låg og "vri" på gryden ofte så det ikke brænder på i bunden. |
|
Opskriften er vist 26682 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Uerkvitz - 2012-02-13 09:38:50 Virkelig lække ret! smagfuld og mættende! Jeg brugt dog frisk rød snackchili istedet for piementos (bedre og friskere smag) og 5 piripiri istedet for 1 chili! anonym - 2010-01-10 22:38:20 Husk forresten oliven til severing!!! finn - 2008-08-22 11:57:09 Fremragende ret - forudsætter god kvalitet klipfisk, der er ordentlig udvandet: 2 dage - skift vand 3 gange. Har tidligere smagt retten i Bud, syd for kristiansund i Norge. På de kanter er denne ret en klasikker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne