Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk)

Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.klippfisk / tørr fisk (torsk)
1000 g.kartofler
3 middelløg
3 fedhvidløg (kan sløyfes)
2 ds.tomatpurè
1 flaske olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Klipp-/tørrfisken legges i vann 1 døgn. Skift på vannet inn imellom. Oljen, 1/2 flasken, varmes i en kasserolle. Fisken, poteter, løk og hvitløk legges lagvis i kasserollen. Resten av oljen helles over. Kokes 1 1/2 time.

Serveres sammen med akevitt og øl.





karakterer:
Opskriften er vist 26778 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-26 14:59:50
Bacalao er en sjømands drøm: pigerne i portugal må kunne tilberede 1 bacalaorett hver dag for å kunne bli gift. Her kan du jo prøve: jeg har skrevet en bog: DEN STORE OPPSKRIFTBOKEN FOR RETTER AV KLIPPFISK OG STOKKFISK: Der findes det 365 oppskrifter av klippfisk/stokkfisk + 1 for skuddår! Så kære piger. gi bogen til deres mand! Det er ligestilling som gælder nå! Søg på nettet. En god julegave. Anders

  -   2008-08-04 19:51:51
Bacalao betyder "torsk" på spansk (måske også portugisisk). i Spanien findes mange retter med saltet og tørret torsk hvor man bruger enten tomat pure eller kød af peberfrugter. Ja, jeg vil ikke bruge en hel flaske olie på den måde...med mindre man steger fisken og kartoflerne...

  -   2008-05-18 18:36:58
skal man virkelig bruge en hel flaske olie?! Hvor mange desiliter?