Bacalao - Spansk ret med tørrfisk (torsk)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Klipp-/tørrfisken legges i vann 1 døgn. Skift på vannet inn imellom. Oljen, 1/2 flasken, varmes i en kasserolle. Fisken, poteter, løk og hvitløk legges lagvis i kasserollen. Resten av oljen helles over.
Kokes 1 1/2 time.
Serveres sammen med akevitt og øl. |
|
Opskriften er vist 26681 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anders J. Hyvik - 2017-10-26 14:59:50 Bacalao er en sjømands drøm: pigerne i portugal må kunne tilberede 1 bacalaorett hver dag for å kunne bli gift. Her kan du jo prøve: jeg har skrevet en bog: DEN STORE OPPSKRIFTBOKEN FOR RETTER AV KLIPPFISK OG STOKKFISK: Der findes det 365 oppskrifter av klippfisk/stokkfisk + 1 for skuddår! Så kære piger. gi bogen til deres mand! Det er ligestilling som gælder nå! Søg på nettet. En god julegave. Anders hårlev - 2008-08-04 19:51:51 Bacalao betyder "torsk" på spansk (måske også portugisisk). i Spanien findes mange retter med saltet og tørret torsk hvor man bruger enten tomat pure eller kød af peberfrugter. Ja, jeg vil ikke bruge en hel flaske olie på den måde...med mindre man steger fisken og kartoflerne... ole - 2008-05-18 18:36:58 skal man virkelig bruge en hel flaske olie?! Hvor mange desiliter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne