Buñuelos de Bacalao (Spanske fiskefrikadeller)

Buñuelos de Bacalao (Spanske fiskefrikadeller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torske filet eller halv laks og halv torsk eller andre fisk (skåret i tern)
2 store håndfuld hvedemel
1 æg
1 øl
1 løg (finthakket)
 hakket persille
 salt
 
Opskrift:
Kom ægget, mel, fisk (skåret i små terninger) og en halv del af den øl i en skål. Rør det hele godt sammen. Det skal blive ret tykt. Tilsæt resten af ingredienserne og rør igen. Varm en stegepande med olivenolie og kom så dejen i med en spiseske, steg 7 - 8 kugler ad gangen. Vend dem med en hulske og rist dem sprøde og gyldne på alle siderne. Sæt dem til at dryppe olien af og spis dem straks.

Server en gode salat, mayo eller ali-oli og lysbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 24434 gange,
og udskrevet 455 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-18 10:08:33
Det er bare nogle gode fiskefrikadeller. Brugte pangasius fileter i stedet for torsk. Min søn mener, disse fiskefrikadeller er meget bedre end dem, vi plejer at lave.

  -   2007-10-07 19:42:37
vi har brugt denne opskrift 4-5 gange. Det er en super måde at bruge nogle af de torsk vores svigersøn kommer med. Samtidig let at lave.