Bacalao con tomate (Klipfisk med tomat)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Begynd natten før ved at lægge klipfisken skåret i stykker i kold vand indtil næste dag og skift vandet et par gange undervejs.
Næste dag: I en stegepande varm lidt olivenolie og svits først klipfiskestykkerne, sæt dem til siden og kom løg, hvidløg, tomaterne og peberfrugt i sammen olie. Kom fisken tilbage på panden sammen med grøntsagerne og bagefter kryderierne, vand og sukker. Rør rundt og skru ned for vanmen. Lad så retten småkoge indtil fisken er mør og saftig. Kom lidt mere vand hvis det bliver nødvendigt. Tjek smagen og ret eventuelt med salt, peber, sukker eller en par dropper vinedikke. Drys lidt persille lige inden servering.
Server med masser af brød og pomme frites. Drik en kold øl til. |
|
Opskriften er vist 21227 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne