Bacalao con tomate (Klipfisk med tomat)

Bacalao con tomate (Klipfisk med tomat), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.klipfisk (torsk som er blevet saltet og tørret)
1 løg (finthakket)
1 ds.tomat
2-3 fedhvidløg (finthakket)
1 grøn peberfrugt (finthakket)
 lidtpersille (finthakket)
 lidtoregano
 salt
 peber
 lidtolivenolie
 vand
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Begynd natten før ved at lægge klipfisken skåret i stykker i kold vand indtil næste dag og skift vandet et par gange undervejs. Næste dag: I en stegepande varm lidt olivenolie og svits først klipfiskestykkerne, sæt dem til siden og kom løg, hvidløg, tomaterne og peberfrugt i sammen olie. Kom fisken tilbage på panden sammen med grøntsagerne og bagefter kryderierne, vand og sukker. Rør rundt og skru ned for vanmen. Lad så retten småkoge indtil fisken er mør og saftig. Kom lidt mere vand hvis det bliver nødvendigt. Tjek smagen og ret eventuelt med salt, peber, sukker eller en par dropper vinedikke. Drys lidt persille lige inden servering.

Server med masser af brød og pomme frites. Drik en kold øl til.





karakterer:
Opskriften er vist 21227 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu