Bacalhau Trás-os-Montes
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Begynd dagen før med at lægge klipfisken i blød mindst 12 timer i en skål med så meget koldt vand, at fisken er dækket.
Skift vandet flere gange.
Skyl klipfisken under rindende vand og skær skind og ben af klipfiskeskiverne. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Varm mælken op, til den begynder at perle i kanten. Hæld den over klipfisken og lad det stå en time. Hæld mælken fra. Varm ovnen op til 170 grader C. Hæld olivenolie over fisken og steg den midt i ovnen i ca. 15 minutter. Pensl fisken nu og da med olien. Læg 1½ skive skinke og en tomatskive på hvert stykke fisk og steg det yderligere 5 minutter. Passer æggeblommerne gennem en grov sigte ned over fisken og drys de grofthakkede oliven og persille over, lige inden fadet stilles på bordet. Tips: Bacalhau Trás-os-Montes = Gratineret klipfisk med sorte oliven |
|
Opskriften er vist 13312 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Karina Møller - 2007-01-16 09:00:45 lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne