Bolinhos de Bacalhau (Klipfiskkroketter)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Klipfisken vandes ud, gives et kort opkog og rives i fibre.
Kartoflerne koges, pilles og moses. Bland revet fisk, mosede kartofler, finhakket løg, krydderier, hvidløg og æggeblommer. Rør de stiftpiskede æggehvider i. Tilsæt salt og pepper, og bland massen godt - helst med hænderne. Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskeer og friteres i rigelig med godt varm olie. Lægges på fedtsugende papir. Tips: For at bollerne skal få rigtige konsistens er det vigtig at klipfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsigtig med hånd, så at fibrene beholdes. |
|
Opskriften er vist 15612 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne