Bolinhos de Bacalhau (Klipfiskkroketter)

Bolinhos de Bacalhau (Klipfiskkroketter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Portugal

PortugalKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.klipfisk
200 g.kartofler
0.5 løg
1 fedhvidløg
2 æg
2 spsk.persille
 salt
 pepper
 
 fritureolie
 
Opskrift:
Klipfisken vandes ud, gives et kort opkog og rives i fibre.

Kartoflerne koges, pilles og moses. Bland revet fisk, mosede kartofler, finhakket løg, krydderier, hvidløg og æggeblommer. Rør de stiftpiskede æggehvider i. Tilsæt salt og pepper, og bland massen godt - helst med hænderne.

Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskeer og friteres i rigelig med godt varm olie. Lægges på fedtsugende papir.

Tips:

For at bollerne skal få rigtige konsistens er det vigtig at klipfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsigtig med hånd, så at fibrene beholdes.





karakterer:
Opskriften er vist 15612 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu