Bacalhau Portugal

Bacalhau Portugal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Portugal

PortugalKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.renset og udvandet klipfisk
3 store kartofler
2 løg i skiver
6 spsk.smør
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.brødkrummer
10 grønne oliven
4 hårdkogte æg
1 dl.finhakket persille
 hvidvinseddike
 olivenolie
 sort pepper
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 180 grader C.

Kog vandet på og læg i fiskestykkerne i. Lad trække ca. 15 minutter. Hæld vandet af og del fisken i store stykker.

Kog kartoflerne med skrællen på. Afkøl i koldt vand og pil. Svits løget i smør til den er blød, tilsæt hvidløg.

Smør en ildfast form og læg i halvdelen af kartoflerne, fisken og løg. Drys med peber og læg i resten af kartofler, løg og fisken i. Drys peber og brødkrumme på toppen.

Steg i ovn ca. 15 minutter. Garner med æg i både, oliven og persille. Server med hvidvinseddike, olivenolie og peber etter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 19385 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu