Bacalhau Portugal
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Sæt ovnen på 180 grader C.
Kog vandet på og læg i fiskestykkerne i. Lad trække ca. 15 minutter. Hæld vandet af og del fisken i store stykker. Kog kartoflerne med skrællen på. Afkøl i koldt vand og pil. Svits løget i smør til den er blød, tilsæt hvidløg. Smør en ildfast form og læg i halvdelen af kartoflerne, fisken og løg. Drys med peber og læg i resten af kartofler, løg og fisken i. Drys peber og brødkrumme på toppen. Steg i ovn ca. 15 minutter. Garner med æg i både, oliven og persille. Server med hvidvinseddike, olivenolie og peber etter smag. |
|
Opskriften er vist 19385 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne