Bacalhau com natas
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Skær løget i ringer, hak hvidløget og rasp gulerødderne.
Klipfisken vandes ud i 1 døgn før den koges.
Etter kogning deles den i små bider.
Frituresteg kartoflerne som er skåret i strimler.
Hæld løg, hvidløg, gulerødder og olie i en stegepande.
Put laurbærbladet i når ingredienserne er gennemstegt (det skal ikke brunes).
Træk stegepanden til side og tilset klipfisk og kartofler.
Smelt margarinen, tilset mel, pisk godt og tilset varm mælk. Tilset flød og kogevandet fra klipfisken. La det stå på varmen til det koger. Træk til side og lad det afkøle lidt, smak til med salt, pepper og muskatnød. Tilset piskede æggeblommer. Bland alt sammen i en ildfast form og steg ved 200 grader i ca. 20 minutter indtil retten er let gylden på toppen. Serveres med brød og "portugisisk rødvin". |
|
Opskriften er vist 18686 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne