Bachalhau, Portugisisk nationalret
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Indsendt : Red : |
|
|
Klipfisken udvandes i koldt vand et døgns tid, vandet udskiftes et par gange.
løgskiver og fintsnittede hvidløg gyldnes i olie, tages op.
Skrællede kartofler skæres i skiver, tørres, gyldnes i olie, tages op. Fisken deles i mindre stykker, gyldnes i olie, tages op. I et velsmurt ildfast fad lægges ingredienserne lagdelt, med koriander og periperi (vær forsigtig!) drysset mellem lagene. Panden koges af med bouillon og hældes over retten sammen med resten af olien. Fadet med låg på stilles i ovn ved 170 grader i ca. 1 time. Hakket æg og hakket persille drysses over ved serveringen. Der drikkes gerne en god portugisisk rødvin til retten. |
|
Opskriften er vist 34230 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer JLB - 2007-02-17 14:58:50 Troede at denne opskrift skulle laves med fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne