Hjemmelavede ristede løg 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skrælles og vaskes og snittes.
De vendes i en tynd meljævning og steges sprøde i olie.
Løgene fiskes op med hulske og lægges på fedtsugende papir.
|
|
Opskriften er vist 31830 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Hot the tot - 2012-10-26 22:36:26 Mel er altså ike et krav de kan nemt blive fine uden skal bare spises samme ag og ikke i køleren,personli G gider jeg sørme ikke lave meljævning for et par ristede løg kan nemt få dem sprøde og fine uden,men skader ikke at bare drystte lidt på løgene før de steges sammen med lidt salt og så vende dem runt med hånden,og så tjup i olie ikke for hot heller ikke gor koldt, Hotentot - 2012-10-26 22:33:35 Hi,fint at gøre det meste i siger,men istdet for tage kin løg så tag en hel spidskål eller andet og bland det sammen med løgene efter det hele er lavet så smager alt af løg og lidt anderledes men af løg,og man får mangemange flere og behøver ikke stå skrælle løg,1 løg til et lille stykke kålhoved er fint,når det er snittet drys salt på rør rundt vent 1 min,dryst lidt mel på,det tager mest væde ud af løgene og gør dem sprøde,eller kan det godt blive sprøde men semi sprøde med mel er det næsten er sure thing,op læg på papir når det er afdryppet og kølet ned put i igen får at få den sidste varme ind i midten og sprøde hele vejen gennem,pas på de bæir hurtig for mørke,man kan osse gøre det i første hug hvis man er lidt øvet og knap med tiden,når man atger dem op drys lidt aromat salt på eller en salt som ikke er så stærk,pas på,de kan nemt blive for saltede,men igen de skal jo være lidt kraftige . nat - 2011-08-25 15:15:42 Meljævning er en blandning af vand og mel. Det er der vandet kommer ind... Mundilfare - 2011-01-13 19:26:27 Og hvor er det lige vandet kommer ind? jensikris - 2010-08-07 17:48:09 Nej, den her er helt gal, selv om grundingredienserne er (næsten) OK. Løgene skal snittes fint og vendes i mel. En decideret meljævning er på vej over i en Bechamel-sauce, som kan bruges til friturestegte løg. Det kan også være meget lækkert, men så bør man skære løgene i nogen ret gedigne, tykke skiver. Løgene skal hygge sig i pænt meget varm olie, ca. en centimeter, en 4-5 minutter. Og så skal de tages op, lægges på fedtsugende papir OG drysses godt og grundigt med salt, måske endda chili eller peber hvis man er til den slags. Kasper - 2010-07-11 18:31:28 Er der en der har adressen til slagter Bertelsen i Vancouver ? Cath, Thailand - 2010-06-15 08:17:30 I Thailand er det heller ikke ligetil med de danske varer, så man må lave tingene selv. Tak for tips, Kjeld, vil prøve... Kjeld i Rumænien - 2010-03-14 18:54:17 Her i Rumænien kan man heller ikke købe ristede løg, derfor har jeg prøvet denne opskrift. Efter et par forsøg er det lykkes med meget fint resultat. Det er vigtigt at olien er helt varm, når man fylder løgene i, og at der ikke bliver fyldt så mange i ad gangen, så olien taber varme. Løgene skal flyde i olien hele tiden, de falder til bunds, hvis olien bliver for kold. God fornøjelse! Britta i Texas - 2010-02-03 19:57:59 Jeg vil prøve dem. Niels i Texas: Har vi også en "slagter Berthelsen" her i Texas? Eller bestiller du online? Niels i Texas - 2009-12-31 16:54:47 Til vores Canadiske venner kan det oplyses at roede poelser og meget andet kan koebes hos slagter Bertelsen i Vancouver. os! - 2009-10-22 10:23:48 hei tak for opskriften den har hjulpet os en hel del til vores projekt^^ mig! - 2009-10-05 12:54:04 jeg har fået meget hjælp af denne her hjemmeside. Til min klasse opgave, hvor vi skulle finde ud af hvad ristede løg er lavet af! Tusind tak! ps. metallica styrer! Kim I canada - 2009-09-16 02:37:06 Keg we enig I at en hot dog we ikke set samme uden ristede loeg. Men I Canada man FAA den I en indisk marked. Men man ikke FAA roede poelser :( Som we set foerste som hat naar jeg er I Danmark.. oskar oglasse - 2009-08-31 09:51:02 lyder lidt mærkeligt med mel anonym - 2007-09-27 16:15:37 hvorfor er der ikke gram og dl må l???? skal mel og vanhd blandes eller hvad???? canada - 2007-09-27 16:13:55 haaber at de er gode, for man kan ikke faa ristede loeg i canada, og en hotdog er bare ikke det samme ude :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne