De nemmeste boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Tilberedningstid : 40 minutter Indsendt af : Miccen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i lunkent vand (30 grader C.)
Tilsæt det øvrige, men kun halvdelen af melet.
Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.
Tril dejen til en pølse, og skær i passende stk. Form til kugler og stil dem på en beklædt plade. Dæk med et rent håndklæde, stil til hævning i 10-20 min. Pensel med æg og bages 10-12 min. ved 225 grader C almindelig ovn. Tips: Kom evt. kardemomme el. vanllie i, efter smag. |
|
Opskriften er vist 5865578 gange,
og udskrevet 57297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (2982 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-09-29 13:34:55 Rigtig basic boller, meget nemme og lave 👌 En glad bollespiser. - 2024-02-08 18:48:08 Jeg er lige blevet færdig med at lave disse boller, jeg tilføjede dog nogle havregryn og shiafrø og lod dem hæve længere end der står i opskriften. De blev super gode! de er bløde og luftige. Jeg syndes det er en af de bedere opskrifter jeg har prøvet, det er ikke altid de bliver så luftige. Jeanet - 2024-01-11 16:45:18 fantastiske boller de er virkelig gode luftige og smagen er fantastisk elsker når det skal være nemt og hurtigt til en hyggelig aften eller fødselsdag men de er fantastiske også med rosiner anonym - 2023-09-25 17:13:17 Syntes dejen var for blød, kunne ikke rulle den, selv med ekstra mel. Hurtigt, let og gode boller - 2023-03-27 17:35:01 Muligvis ikke det mest opfindsomme boller men de lykkedes hver gang. Tilsæt mel til dejen er blød og ikke klistret. anonym - 2023-03-26 12:06:11 God opskrift og lækkert boller også med lidt Spinat i 😀 Susanne - 2023-01-31 20:39:51 De er nemme og ok. Ikke fantastiske - Jeg vil hellere bruge lidt mere tid på det og de så bliver virkelig lækre :) anonym - 2023-01-26 11:13:59 Fine boller med smag ja det er sandt Benny Rasmussen - 2022-11-03 16:11:00 De en nemme og smager mums Hanna - 2022-09-20 20:27:44 De nemmeste og hurtigste boller jeg nogen sinde har lavet. Hansen - 2022-09-15 20:57:32 Tilføjede lidt blendede solsikkefrø mums Aila - 2022-09-08 18:36:35 Super gode boller. Bagte med mit barnebarn på6 år nemt for ham når jeg var ved siden af ham Flotte boller og god smag Marianne - 2022-08-11 16:17:16 Har i dag, bagt disse boller- og de smagte godt, selvom jeg brugte Ekstra jomfru olivenolie, fordi jeg ikke havde den olie, der står man skal bruge, så smagte bollerne godt. Det er en nem opskrift :-) anonym - 2022-07-26 22:01:20 Har lige bagt disse boller. Tilføjede rosiner - de blev mega gode og minder mig om barndom med mormors teboller. Virkelig nemme og hurtige at lave . Nemme boller - 2022-07-03 06:37:47 Jeg skifter mælken ud med tykmælk hvilken det gør bollerne mere luftig Olsen - 2022-06-19 09:45:07 De smager vanvittigt godt 💝💝 Pia - 2022-06-18 16:18:04 Rigtig gode boller. Nem og overskuelig opskrift. Klara - 2022-06-15 13:31:48 Kan man bruge tørgær i stedet? Ændrer det noget ved opskriften? 😉 - 2022-05-26 08:18:43 De smager godt med smør Emilie - 2022-05-02 12:57:08 smagte dejligt Bamse 2 - 2022-04-03 08:35:39 Nemme at lave Luna! - 2022-03-21 16:57:40 Gode boller, bager dem tit. Vi pytter enden chokolade eller rosiner i det elsker folk her hjemme. Kan kun anbefale dem. Lader dem så hæve lidt 20-30 min inden jeg ruller dem mere for syndes selv de bliver mere luftige af det anonym - 2022-03-06 17:53:06 Jeg har brugt denne opskrift massevis af gange, den er super god. Jeg plejer at vende bollerne i et fad med lunkent vand og ruller dem efterfølgende i de korn man kan lide, hæves Lunt et par timer ☕️Her i huset synes ungerne at sesam og solsikkekerner spiller godt sammen. anonym - 2021-12-11 13:45:04 De er virkelig gode🤟 Karolina - 2021-12-05 18:30:03 Hej, tror du det er muligt at erstatte gæren med surdej istedet? anonym - 2021-12-04 02:48:34 Rigtig gode! De bedste! Men husk at hæve dejen i en time. Marianne - 2021-11-09 08:16:56 Den bedste opskrift på boller. Dejlig bløde og luftige. Jeg har brugt denne opskrift i mange år og de lykkedes hver gang. Jeg tilføjer både kardemomme og vanilie og det bliver så godt. De kan virkelig anbefales. Gitte - 2021-10-22 17:12:42 Undrer mig over at de hver gang jeg bager dem sprækker i dejen, når de bages… Nogen der ved hvorfor eller hvad jeg kan gøre. to unge piger på 11 - 2021-10-06 15:08:33 har lige bagt dem de smagte virkelig godt med smør og marmelade og honing. selv vi kan lave dem uden hjælp. #supernemme #megagode #anbefaler 👌😘😁💕🙌🍞🍞🧈 anonym - 2021-10-03 16:26:07 Super gode boller, jeg brugte kun 25 g gær og de hævede fint og blev store flotte boller Maja - 2021-09-30 16:12:40 Gode boller👊 anonym - 2021-09-26 19:26:05 Nem og lækker opskrift😊 men jeg brugte mælk til pensling i stedet for æg, og så lod jeg dejen hæve før dejen blev lavet til boller, så altså 2 hævninger😉 Helle - 2021-09-19 09:48:11 Nem opskrift, virkelig gode boller 👍 anonym - 2021-08-22 10:20:00 Jeg bruger ymer i stedet for mælk og lader dem hæve inden jeg ruller dem til boller. så bliver let og luftig Anni - 2021-08-13 16:28:58 Er virkelige nemme og en af familiens favoritter. Ælter dem på min elskede Kenwood, så opvasken er overkommelig bagefter. Alice - 2021-07-28 13:32:52 Perfekte boller og perfekt opskrift😀🇩🇰🇩🇰 Emma - 2021-06-28 10:49:18 Kan man godt bruge bagepulver i stedet for gær Anna Maria Rose - 2021-06-25 21:30:17 mangler en lille smugle mere mel, men ellers er de mega gode har bagt dem massere af gange. :) ☺️ Margit - 2021-05-22 15:49:09 Der skal mere mel i ellers er de klistrede. Har bagt dem er utal af gange, udover mere mel, tilsætter jeg dejen lidt kanel og vanillesukker, samt nogle spiseskeer cremefraiche. De bliver så lækre😀 Lone - 2021-05-13 10:10:00 De bedste boller og opskrift passer perfekt Kim andersen - 2021-04-16 14:55:35 Min dej manglede meget mel ud over dd 600g der skulle i Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne