Stegte hornfisk med fyld af krydderurter
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Hvis der stadig er rygben i hornfisken, tages dette ud ved først at klemme langs rygraden, med tommel- og pegefinger. Derefter trækkes benet nemt ud. Skyl fisken og skær den i stykker på 12-15 cm. Vend dem i mel.
Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.
Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret. Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til. |
|
Opskriften er vist 11679 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor længe skal fisken steges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne