Pærefromage - Pære fromage
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærene skralles, kernehuset fjernes, de skæres i ganske små stykker og koges møre i ribssaften, smeltet i ¼ dl sherry, hældes i, og når pæremosen er kold, men ikke begyndt at stivne,
passeres gennem en sigte. passeres gennem en sigte. Pæremosen afkøles lidt, den udblødte husplas
blandes flødeskummet i. Knuste markroner strøs over til pyndt.
|
|
Opskriften er vist 13830 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer birgit - 2011-10-10 07:06:03 Der er noget galt med teksten - rækkefølgen er forkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne