Appelsin-Yoghurt fromage

Appelsin-Yoghurt fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 appelsiner
2 dl.piskefløde
7 Husblas, blade
1 spsk.sukker
0.5 tsk.vanillesukker
3.5 dl.yoghurt naturel
10 hasselnøddekerner
2 spsk.koncentreret appelsinjuice
 
Opskrift:
Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt. Resten af appelsinerne skæres i små stykker. Husblasen udblødes i koldt vand. Yoghurten røres med sukker, vanillesukker, appelsinstykker og juice. Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved. Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker. Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i. Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time. Anret evt. i protions- skåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver. Tilberedningstid : Ca. 10 min. + Tid i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 23719 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-09 23:35:23
Hvor mange er der til, hvis alle kan lide dessert?

  -   2010-09-17 09:16:22
Den er bare så god, brugte den til min svendeprøve som ernærigsass.