Souffle af røget ørred, sild stenbider eller makrel

Souffle af røget ørred, sild stenbider eller makrel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.røget fisk
200 g.fiskefars
1 æg
 
 Sovs:
1 lillefennikel
1.5 dl.hvidvin
125 g.smør
 
 Garniture:
 lidt kogte eller dampede grøntsager efter eget valg
 
Opskrift:
Pil den røgede fisk fra hinanden. Undgå ben og skind. Del den i mindre stykker.
Rør fiskefarsen med æg, salt og peber. Hvis farsen er meget fast tilsæt evt. lidt mælk/fløde.

Vend den røgede fisk i farsen og fordel i de smurte forme.

Stil formene i en gryde med varmt vand omkring. "Kog" souffléerne ved svag varme i 15 minutter. Der må ikke komme vand i selve souffléerne.

Skær toppen af fenniklen fra, del den i 2 og skær rodstykket af. Snit den i tynde skiver.

Damp fenniklen mør i hvidvinen, og tilsæt herefter smørret lidt efter lidt. Husk sovsen må herefter ikke koge.

Vend nu souffléerne ud på en tallerken eller et fad, hæld den tilsmagte sovs med fennikel over. Pynt evt. med de dampede grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 10834 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu