Souffle af røget ørred, sild stenbider eller makrel
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Pil den røgede fisk fra hinanden. Undgå ben og skind. Del den i mindre stykker.
Rør fiskefarsen med æg, salt og peber. Hvis farsen er meget fast tilsæt evt. lidt mælk/fløde. Vend den røgede fisk i farsen og fordel i de smurte forme. Stil formene i en gryde med varmt vand omkring. "Kog" souffléerne ved svag varme i 15 minutter. Der må ikke komme vand i selve souffléerne. Skær toppen af fenniklen fra, del den i 2 og skær rodstykket af. Snit den i tynde skiver. Damp fenniklen mør i hvidvinen, og tilsæt herefter smørret lidt efter lidt. Husk sovsen må herefter ikke koge. Vend nu souffléerne ud på en tallerken eller et fad, hæld den tilsmagte sovs med fennikel over. Pynt evt. med de dampede grøntsager. |
|
Opskriften er vist 10834 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne