Fransk Ostetærte (Quiche Lorraine)
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Søren Linck Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Forvarm ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Bland smør og mel sammen i en skål. Hæld æggeblomme, salt og vand i skålen. Ælt dejen. Hæld dejen i en bageform Bag den i ovnen ca.10 min. Æggemasse: Pisk æggene og mælken sammen Fordel massen over tærten bag yderlig ca. 15 min. Toppings: Fordel Bacontern ud over tærten sammen med osten. bag til sidst ca. 5 min (til den ser færdig ud). |
|
Opskriften er vist 65867 gange,
og udskrevet 1648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer DB - 2010-01-19 17:08:18 Tærtedej må ikke æltes .. Den skal kun lige akkurat samles med let hånd, ellers vil melet udvikle gluten og begynde at hæve .. Men ellers rigtig god opskrift (: ajat - 2005-01-01 01:01:01 den smager sindsyg godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne