Toscapærer

Toscapærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store modne pærer
 citronsaft
75 g.smuttede flækkede mandler
75-100 g.smør
4 spsk.sukker
1 spsk.hvedemel
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pæreren skrælles og skæres i halve, stilk og kærnehus fjernes, de halve pærer dryppes med citronsaft og lægges i et ovnfast fad med den buede side opad.

Smør, mel, sukker og fløde kommes i en gryde og koges sammen et par minutter. De smuttede, flækkede mandler kommes i. blandingen kommes over pærerne og bages i ovnen ca. 15 minutter ved 200 grader C.

Serveres mens den er lun evt. med softice eller kold flødeskum. Flødeskummen kan evt. tilsættes lidt sprut efter smag, prøv med rom og lidt sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 26409 gange,
og udskrevet 704 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-04 20:05:42
Super nem og lækker!!! Vi havde en rest ristet kokos, som vi forsøgte på, det var også godt.

  -   2008-03-19 11:42:54
smager bare skønt.syltede pærer kan sagtens bruges også.