Cevapcici indbagt

Cevapcici indbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Serbien

SerbienIndsendt af : sdee

Indsendt :      Red :
Cevapcici indbagt, billede 4 Cevapcici indbagt, billede 1 Cevapcici indbagt, billede 2 Cevapcici indbagt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Dej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  fritureolie
   
Opskrift:
kom kødet i en skål pil og hak løg hvidløg og persillen. brug evt. en blender til at fin hakke det. kom olie og mel i og rør det godt sammen. brug evt. hænnerde for så for man en rigtig fin masse.

Dej:
Rør mel salt og vand sammen i en skål så det bliver til en flydende masse (ikke for tynd)

Form kødet som små pølser og vend dem i dejen så de er helt dækket til. steg dem på en dyb pande med olie fyld næsten op til kanten i ca. 10 min. på hver side

Tips:

serveres sammen med rig og paprika sovs. eller brug dem som snack





karakterer:
Opskriften er vist 39690 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9203 (2191 kcal)
KJ pr. Pers. 2300 (547 kcal)
Vægt ialt 1186 gram
Vægt pr. Pers. 296 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 775 KJ (184 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 17.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-15 17:45:37
Vores dej havde konsistens som pandekagedej, det passede fint.

  -   2011-03-18 16:34:27
det var ikke så godt som jeg troede dejen var for tynd

  -   2009-09-07 16:50:18
har inten med Serbien at gøre. Bosnisk ret, eller rettere sagt Tyrkernes hehe bare en detalje

  -   2007-11-16 12:57:32
Super gode - bruger dog også mere hvidløg end der står i opskriften.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg kom ioevrigt ogsaa hele 5 fed hvidloeg i, da jeg elsker hvidloeg. Mums!

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg havde ikke persille, saa det maatte jeg undlade i opskriften, men det smagte rigtigt dejligt alligevel! Jeg kunne godt taenke mig ogsaa at lave paprikasovs til, saadan som det anbefales, men har ikke nogen opskrift...er der nogen, der kan hjaelpe? De er nemlig rigtigt laekre i sig selv og med ris til, men hvis man skulle spise dem som snack, tror jeg, at det ville vaere perfekt med en staerk sovs at dyppe dem i.