Ristet stenbider med egen rogn

Ristet stenbider med egen rogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.stenbiderfilet
200 g.stenbiderrogn
2 skalotteløg
0.5 citron
1 bdt.dild
 
 Salat:
1.5 dl.fløde
10 g.smør
100 g.jordskokker
100 g.porre
100 g.gulerod
100 g.agurk
100 g.kartoffel
100 g.skorzonerødder
0.25 kinakål
1 tsk.sennep
1 spsk.kryddereddike
 
Opskrift:
Skræl grøntsagerne og skær dem i skiver.
Skær stenbiderfiletten i skiver på 2-3 cm. tykkelse.

Befri rognen for hinde, Se stenbiderrogn. Tilsæt salt og citron samt finthakkede skalotteløg og dild.

Sautér kartoflerne i en gryde med smør. Tilsæt derefter gulerødder, jordskokker samt skorzonerødder. Lad disse grøntsager stå og simre i et par minutter.

Tilsæt porre, agurk, sennep, eddike samt fløde. Lad det hele småkoge i ca. 10 minutter.

Læg stenbideren på en tør varm pande, den afgiver en væske som skal hældes ud. Start igen med en ren pande med en klat smør på. Læg stenbideren på når smørret er godt varmt og steg den lysebrun.

Vend kinakålen rundt i den varme salat. Smag til med salt og peber.

Servering:
Stenbideren anrettes på den varme salat, evt. på tallerken.

Tips:

Fiskehandleren ordner gerne stenbideren for dig. Grøntsagerne kan begrænses og udskiftes efter egen smag.





karakterer:
Opskriften er vist 11114 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu