Ristet stenbider med egen rogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : |
|
|
Skræl grøntsagerne og skær dem i skiver.
Skær stenbiderfiletten i skiver på 2-3 cm. tykkelse. Befri rognen for hinde, Se stenbiderrogn. Tilsæt salt og citron samt finthakkede skalotteløg og dild. Sautér kartoflerne i en gryde med smør. Tilsæt derefter gulerødder, jordskokker samt skorzonerødder. Lad disse grøntsager stå og simre i et par minutter. Tilsæt porre, agurk, sennep, eddike samt fløde. Lad det hele småkoge i ca. 10 minutter. Læg stenbideren på en tør varm pande, den afgiver en væske som skal hældes ud. Start igen med en ren pande med en klat smør på. Læg stenbideren på når smørret er godt varmt og steg den lysebrun. Vend kinakålen rundt i den varme salat. Smag til med salt og peber. Servering: Stenbideren anrettes på den varme salat, evt. på tallerken. Tips: Fiskehandleren ordner gerne stenbideren for dig. Grøntsagerne kan begrænses og udskiftes efter egen smag. |
|
Opskriften er vist 11114 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne