Mørbrad med urtelåg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds kødet krydr kraftigt med salt og paprika.
Skyl urterne og tør dem godt og hak dem fint Bland urter, rasp og olivenolie godt.
Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløg. Rør løg og hvidløg i urteblandingen. Bland godt og smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber. Opvarm resten af olien på en pande og brun mørbradene godt på begge sider. Tag dem af panden og lad dem svale lidt. Sæt ovnen på 220 smør et ovnfast fad med fedtstof. Læg mørbraden i og dæk dem med urteblandingen. Fordel resten af fedtstoffet henover. Sæt fadet i ovnen og steg i 20-25 minutter. Tag fadet ud og skær i ca. 1 cm. skiver og server straks. |
|
Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne