Koldhævet franskbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren udrøres i vandet. Mel og salt hældes i lidt ad gangen og æltes til en ensartet dej.
Deles i 2 dele og hæver i en form. Skal brødet bages fritstående, tilsættes lidt mere mel til dejen. De opslåede brød sættes i køleskab ½-1 døgn med et fugtigt klæde over. Tages ud af køleskabet og stilles til hævning et lunt sted til dobbelt størrelse. Brødene snittes og bages ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter. Når brødene har en temperatur på 100 grader C. alm. ovn i midten, er de færdige. Brug evt. et stegetermometer. |
|
Opskriften er vist 140634 gange,
og udskrevet 2260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-01-22 08:59:05 Det er et lækkert brød Djurs - 2011-11-21 17:07:59 Super nemt brød, hele familien elsker det :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne