Zuppa di Farro (Farro Suppe)
Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Vask byggen grundigt, fjern agner og dårlige korn og skaller, lad det ligge i vand i ca 8 timer.
Hak derefter pancettaen og sauter det i et par spiseskefulde olivenolie, sammen med timian, løg og hvidløg. Når ingredienserne Har taget kulør, fjern så hvidløgene og steg dem sammen med de hakkede tomater og persille og basilikum, steg et par minutter og hæld så bouillonen i og kog op, når det koger så kom Farro (byggen) i og lad det simre ca 2 timer, rør i gryden tit, indtil Farro (byggen) er mør og færdig. Smag til med salt og peber og lad suppen samle sig ca 1 time. Server med olivenolie og revet ost. Tips: Farro (på italiensk) emmer på dansk, er en gammel kornart. |
|
Opskriften er vist 9747 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne