Risfromage med ananas og glaserede jordbær
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand i 3 minutter. Varm ananassaften op. Vrid vandet af husblasen og overhæld den med ananassaft, der er lige på kogepunktet. Rør risene sammen med joghurten. Snit ananasen i tynde stave og vend dem i. Stil fromagen koldt 1 time og anret den så i portioner. Skær jordbær i kvarte, læg dem på en stegepande og drys sukkeret over. Varm dem op ved middel varme. Når de er glaseret af sukkeret, kommes de varme på risfromagen.
|
|
Opskriften er vist 9511 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne