Kirsebærrom
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : |
|
|
Bærrene skylles, de drypper godt af, så lægges de i en stor skål og dækkes med halvt kogt koldt vand og halvt Brøndum Snaps (skal være ukrydret snaps). Dette står i 14 dage overdækket og under pres (bærrene skal være under væden).
Så sies saften. Pr. liter siet saft skal du bruge: 350g sukker og 1 - 2 dl. rom (helst mindst 40%). Sukkeret røres ud i saften, når det er smeltet kommer du rom i. Så hældes det på flasker og gemmes i mindst 3 måneder. |
|
Opskriften er vist 21857 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Winnie Kikkenborg - 2018-07-01 22:00:28 Hvor mange gram kirsebær??????? Tine - 2008-08-07 10:40:29 Ingredienser mangler! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne