Kirsebærrom

Kirsebærrom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Kirsebær
 halvt kogt koldt vand og halvt Brøndum Snaps
 
 Pr. liter siet saft:
350 g.sukker
1-2 dl.rom 40%
 
Opskrift:
Bærrene skylles, de drypper godt af, så lægges de i en stor skål og dækkes med halvt kogt koldt vand og halvt Brøndum Snaps (skal være ukrydret snaps). Dette står i 14 dage overdækket og under pres (bærrene skal være under væden).

Så sies saften. Pr. liter siet saft skal du bruge: 350g sukker og 1 - 2 dl. rom (helst mindst 40%). Sukkeret røres ud i saften, når det er smeltet kommer du rom i. Så hældes det på flasker og gemmes i mindst 3 måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 21857 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-07-01 22:00:28
Hvor mange gram kirsebær???????

  -   2008-08-07 10:40:29
Ingredienser mangler!