Æggekaviarmousse med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : |
|
|
Æggene pilles, skæres i mindre stykker og kommes i blenderen. De benfri sild tilsættes og det pureres, idet fløden tilsættes, lidt efter lidt, til blandingen er glat. Resten af fløden, det smeltede smør og rognen vendes i, og der smages til med salt og peber. En form fores med fugtigt bagepapir, moussen hældes i og stilles i køleskab i flere timer til den er fast (evt. natten over)
Serveres på fad eller portionsanrettet med skiver af lime, rejerne og pyntet med dild. Flutes serveres til. |
|
Opskriften er vist 16820 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne