Kirsebærfromage

Kirsebærfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æg
4 æggeblommer
250 g.sukker
4 dl.kirsebærvin
1.5 l.piskefløde
24 Husblas, blade
1 glaskirsebær (lille)
 
Opskrift:
Æg, ægge bl. og sukker piskes til en hvid masse. Fløden piskes stiv. Husblasen smeltes i, den skal være varm. Kirsebærsovsen vendes i æggemassen, derefter vendes det, vinen og kirsebærrene i fløden. Fromagen skal lige nå at blive lidt stiv. Hældes så i en randform.





karakterer:
Opskriften er vist 25945 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-19 11:54:38
de mål er da vist forkerte til kirsebærfromagen

  -   2011-03-05 13:06:05
giver 15-20 portioner

  -   2005-01-01 01:01:01
Giver en ENORM portion