Kirsebærlagkage med chokolade
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Kirsebærsaucen varmes op, og husblassen, som er udblødt i koldt vand, smeltes i saften fra kirsebærrene og afkøles. Fløden piskes stiv og vendes med kirsebær og den afkølede. kirsebærsaft. Lagkagebundene lægges sammen med kirsebærcremen og sættes på køl et par timer. Pynt: Chokoladen smeltes og afkøles let. Træk chokoladen rundt på kanten og drys mandelflager på. Fløden piskes stiv og smøres på toppen. |
|
Opskriften er vist 16448 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2009-08-02 18:20:46 Den ægte kirsebærlagkage med chokolade (Schwarzwälder Kirschtorte) er lavet med chokoladebunde. Drop også husblas og lagen fra kirsebærrene, og dryp i stedet for bundene med Kirsch. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne