Kirsebærlagkage fra Holland

Kirsebærlagkage fra Holland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Holland

HollandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.butterdej
 smør/margarine til pladen
 
 Fyld:
2 spsk.ribsgele
1 dl.flormelis
2 tsk.friskpresset citronsaft
2.5 dl.piskefløde
1 dl.yoghurt naturel
680 g.henkogte kirsebær
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 225°.

Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med vand. Optø dejen og rul den ud på et let melet bord. Skær 3 runde bunde ud (ca. 20 cm.). Placer butterdejsbundene på bagepapieret og bag hver bund ca. 10 min til de er sprøde og gyldne. Lad bundene blive helt kolde.

Rør ribsgeleen blød og smør den på en af bundene. Læg den i fryseren 10 min.

Bland flormelissen med citronsaft og hæld glasuren i midten, ovenpå geleen og fordel den hurtigt. Skær den glaserede bund i lagkagestykker og lad dem stivne i ca. 30 min.

Pisk fløden til skum. Hæld halvdelen af det i en sprøjtepose. Læg den i køleskabet.

Vend yoghurten i resten af flødeskummet. Fordel blandingen på 2 af bundene. Lad kirsebærrene dryppe af og læg 12 til side til garneringen. Fordel resten af bærrene ovenpå yoghurtfløden. Læg de to bunde sammen. Læg den afkølede bund øverst. Sprøjt flødeskum på. Garner med kirsebær.





karakterer:
Opskriften er vist 14672 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu