Kirsebærlagkage fra Holland
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 225°.
Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med vand. Optø dejen og rul den ud på et let melet bord. Skær 3 runde bunde ud (ca. 20 cm.). Placer butterdejsbundene på bagepapieret og bag hver bund ca. 10 min til de er sprøde og gyldne. Lad bundene blive helt kolde. Rør ribsgeleen blød og smør den på en af bundene. Læg den i fryseren 10 min. Bland flormelissen med citronsaft og hæld glasuren i midten, ovenpå geleen og fordel den hurtigt. Skær den glaserede bund i lagkagestykker og lad dem stivne i ca. 30 min. Pisk fløden til skum. Hæld halvdelen af det i en sprøjtepose. Læg den i køleskabet. Vend yoghurten i resten af flødeskummet. Fordel blandingen på 2 af bundene. Lad kirsebærrene dryppe af og læg 12 til side til garneringen. Fordel resten af bærrene ovenpå yoghurtfløden. Læg de to bunde sammen. Læg den afkølede bund øverst. Sprøjt flødeskum på. Garner med kirsebær. |
|
Opskriften er vist 14670 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne