Frysning af kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Kilde : Voms madleksikon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Specielt syltekirsebærrene egner sig til dybfrysning. De søde, lyse bær vil misfarves, men det kan dog forebygges i nogen grad, hvis man tilsætter fryselagen ¾ tsk. askorbinsyre pr. ½ liter.
Syltekirsebærrene kan fryses ned, som de er, eller i en sukkerlage. Til 1 kg bær koges en sukkerlage af ½ liter vand og 300 g sukker. Kirsebærrene skylles og udstenes med fx en hårnål. De lægges i fryseemballage og lagen hældes over. Bærrene skal lige netop være dækkede. Sødkirsebær kan kun fryses i lage, hvor der er tilsat askorbinsyre som beskrevet. |
FAQ:
Kan man fryse kirsebær? Ja. Og Specielt syltekirsebærrene egner sig til dybfrysning. |
Opskriften er vist 44389 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne