Frysning af kirsebær

Frysning af kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :      Red :
Frysning af kirsebær, billede 4 Frysning af kirsebær, billede 1 Frysning af kirsebær, billede 2 Frysning af kirsebær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kirsebær, friske sylte/sure udstenet vægt
   
  Sukkerlage:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Specielt syltekirsebærrene egner sig til dybfrysning. De søde, lyse bær vil misfarves, men det kan dog forebygges i nogen grad, hvis man tilsætter fryselagen ¾ tsk. askorbinsyre pr. ½ liter.

Syltekirsebærrene kan fryses ned, som de er, eller i en sukkerlage.

Til 1 kg bær koges en sukkerlage af ½ liter vand og 300 g sukker. Kirsebærrene skylles og udstenes med fx en hårnål. De lægges i fryseemballage og lagen hældes over. Bærrene skal lige netop være dækkede.

Sødkirsebær kan kun fryses i lage, hvor der er tilsat askorbinsyre som beskrevet.





Beskrivelse:
FAQ:
Kan man fryse kirsebær?
Ja. Og Specielt syltekirsebærrene egner sig til dybfrysning.



karakterer:
Opskriften er vist 44389 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7414 (1765 kcal)
KJ pr. Portion 7414 (1765 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Portion 1800 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (98 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 23.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu