Kirsebær sorbet
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene halveres og udstenes. Sukker, øl og vanille koges sammen og reduceres til sirup-konsistens.
Sukker, kirsebær og vanille puttes i skål og varmes op over vandbad til sukkeret er opløst og væsken fra kirsebærrene er trukket ud. Væsken sigtes fra og smages til med citronsaft. Røres på ismaskine og sættes på frost. |
|
Opskriften er vist 18561 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2013-07-20 09:01:01 Øllet skal drikkes mens man rører isen sammen - det gir ligesom sig selv..... Britt - 2012-07-13 10:50:52 Mon ikke der skulle rettes i denne opskrift, der skal jo ikke øl i. De forvirrede ! - 2011-06-30 17:06:54 Hej! Opskriften var meget god, men vi forstod ikke hvad I / du mente med øllet? Der stod i hvert fald ikke noget om øl i boxen til venstre :D Gitte - 2011-06-30 16:53:35 Øl? Mener I ikke citronsaft? Mikkel - 2009-06-28 15:49:54 Hvor meget øl skal der i ???¨skriv gerne anvisningen en smugle bedre... tak Søs - 2005-01-01 01:01:01 Jeg prøvede denne, men det der øl, der skal tilsættes, men som ikke står ingredienser- ved ikke om det er derfor, men min blev nærmest til kirsebær-karemel, ligeså tykt i hvert fald. Nogle der ved hvorfor? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne