Kirsebærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm puré, glukose, sukker og vand. Lad det afkøle, og kør det derefter i en ismaskine.
|
|
Opskriften er vist 14133 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Elgaard - 2016-08-01 11:07:53 Den er super dejlig. Også selvom jeg undlader glucose. Jeg laver puréen ud af bærene når jeg koger saft. Så udnyttes det hele 😊 Dog er det lidt af et arbejde at få stenene fra. Men resultatet er det værd! Har tænkt mig at eksperimentere lidt med tilsætning af friskhakket mynte og chokolade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne