Syltede kirsebær (dem til kirsebærsaucen)
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udsten kirsebærrene, brug evt. en kirsebærudstener, så går det hurtigere.
Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud. Kog en lage af vand, sukker, vanillekorn og –stang. Hæld de udstenede bær på skolede glas skyllet med atamon eller spiritus, og hæld lagen over. Luk glassene, og stil dem mørkt og køligt. Lad bærrene trække et par måneder, før du bruger dem. |
|
Opskriften er vist 104625 gange,
og udskrevet 1537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (240 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-07 12:22:44 Kan man bruge frosne kirsebær til syltning? Gitte Jørgensen - 2013-08-03 19:47:21 Til diabetikere kan sukker evt erstattes med kunstig sødestof og en sjat mørk rom |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne