Tyttebærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Vandet sættes på ilden med bærrene, der i forvejen er skyllede, med kanel og citronskal og koger ½ time, hvorefter det sies.
Suppen sættes atter på ilden, jævnes med kartoffelmelet, udrørt i lidt koldt vand, og sødes. Pærerne er imidlertid skrællede, skåret i stykker og kogt i ganske lidt vand og sukker. De hældes i suppen, der serveres med bagte franskbrødsterninger eller små tvebakker. |
|
Opskriften er vist 10142 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne