Sveskesuppe
Hovedingrediens : Bær - Svesker Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Sveskerne skylles godt i lunkent vand, halvdelen af dem stødes i stenmorter, til de knuses.
De sættes på ilden sammen med de hele svesker i koldt vand og koger møre.
De trykkes nu gennem et dørslag.
Citronen afvaskes godt, tørres og skallen rives af på sukkeret og kommes i suppen. Suppen jævnes med melet som er udrørt i lidt koldt vand. Suppen gives et opkog i ca. 5 minutter og smages til. Serveres kold med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 11224 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne