Risgrynssuppe

Risgrynssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.vand
100 g.risgryn
 svesker og rosiner eller syltede blommer eller kirsebær
 saft sukker
 citron
 kanel
 
Opskrift:
Når vandet koger kommes de skyllede skolede gryn i. De koger sagte under låg en god halv time. Citronskal, kanel, svesker og rosiner kommes i, og når de er møre er suppen færdig. Den laves til efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 8176 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu