Pæresuppe
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne skrælles, skæres i skiver og koges møre i vandet, de to glas vin, sukkeret og kanelen, hvorefter man lægger den ene halvdel af skiverne i suppeterrinen og presser den anden halvdel gennem puresigten.
Pureen koges derpå med vinen, citronskallen, det nødvendige sukker, sagogrynene og saltet kommes i vandet, hvori pærerne er kogte. Når grynene er klare hældes denne suppe sammen med pureen og hældes i terrinen over små bagte boller og pæreskiverne. |
|
Opskriften er vist 17647 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Malene fra Aalborg - 2007-11-28 19:04:28 Rigtig god, selv en kræsen dreng kunne lide den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne