Hindbær og ribssuppe
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene sættes over ilden i det kolde vand og koges en god halv time, sies, sættes atter på ilden og når suppen koger jævnes den med melet udrørt i koldt vand.
Suppen krydres og sødes, gives et opkog på 5 minutter.
Serveres og spises med små tvebakker. |
|
Opskriften er vist 11516 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne