Havresuppe med æg

Havresuppe med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.almindelige havregryn
2 l.vand
24 katrineblommer
1 spsk.sukker
0.25 spsk.salt
2 æggeblommer
2.5 dl.tyk fløde
 
Opskrift:
Havregrynene skylles, sættes på ilden med det kogende vand og koger under tætsluttende låg i omtrent 2 timer. Katrineblommerne skylles i lunkent vand og koges møre i knapt vand.

Grynene hældes gennem en sigte og suppen spædes med vand, hvis den er kogt for meget ind, derefter giver man den et opkog og smager den til, pas på med sukker og salt.

Æggeblommerne og fløden piskes i terrinen og suppen hældes i under piskning. Katrineblommerne tilsættes dog først sammen med det vand hvori de er kogte.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 9684 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu