Havresuppe med æg
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Havregrynene skylles, sættes på ilden med det kogende vand og koger under tætsluttende låg i omtrent 2 timer.
Katrineblommerne skylles i lunkent vand og koges møre i knapt vand.
Grynene hældes gennem en sigte og suppen spædes med vand, hvis den er kogt for meget ind, derefter giver man den et opkog og smager den til, pas på med sukker og salt. Æggeblommerne og fløden piskes i terrinen og suppen hældes i under piskning. Katrineblommerne tilsættes dog først sammen med det vand hvori de er kogte. Server straks. |
|
Opskriften er vist 9684 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne