Stenbider med og uden gele
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Løg og porre snittes fint, kommes i en gryde med vand, eddike, laurbær, koriander, salt og peber, og koges ved jævn varme i cirka ti minutter.
De rene stenbiderfileter krydres med salt og peber, brunes i smør eller olie et par minutter på hver side ved god varme. Læg dem ned i grøntsagslagen og lad det småsimre fire - fem minutter. Smag til med forskellige krydderurter, for eksempel løgtoppe, persille, kørvel, basilikum eller dild. Retten afkøles og serveres i lagen. Eller du kan, før afkøling, smelte 4 blade husblas, komme dem i lagen og stille geleen på køl, til den stivner. |
|
Opskriften er vist 8655 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne